ESPANJAN KESÄLUKIO

¡Hola! ¿Qué tal? ¿Quieres aprender más español? Haluaisitko opiskella espanjan kieltä espanjalaisessa kouluympäristössä yhdessä samanikäisten nuorten kanssa? Nyt siihen on tilaisuus Espanjan kesälukiossa, joka järjestetään viehättävässä yliopistokaupungissa Valladolidissa. Kaupunki sijaitsee Castilla y Leónin maakunnassa, noin 200 km Madridista luoteeseen. Espanjan kielen opetuksesta vastaa suomalainen espanjanopettaja. Tule mukaan reipashenkiseen kesälukioon Espanjassa! ¡Nos vemos en verano!


 

KOHDERYHMÄ
Lukioikäiset, etusija espanjaa opiskelleilla.

OPETUS
Sovi espanjan syventävän tai soveltavan kurssin hyväksiluvusta lukiosi rehtorin tai aineenopettajasi kanssa.

ESPANJAA ESPANJALAISITTAIN

Suullista kielitaitoa pääsemme harjoittamaan mainiosti espanjalaisten ikätovereiden kanssa paikallisissa isäntäperheissä. Tutustumme espanjalaisten kavereidemme Condesa Eylo Alfonso -lukioon, osallistumme lukion oppitunneille ja opimme kuin huomaamatta selviytymään arkipäivän tilanteista – espanjaksi.
Kieltenopettaja Paz Sanz ja FM Hanna Rajala

Oli mukava päästä näkemään espanjalaista kulttuuria sekä kuuntelemaan ja puhumaan espanjaa. Kesälukiossa opiskelu oli mukavaa ja oli hyvä kerrata peruskielioppia.
Lauri, Espanjan Kesälukio 2016

Sain paljon uusia kavereita, niin espanjalaisia kuin suomalaisia. Kesälukion aikana opin olemaan itsenäisesti vieraassa perheessä ja tulemaan toimeen uusien ihmisten kanssa, kielestä riippumatta. Parasta oli, kun sai olla yhdessä espanjalaisten ja suomalaisten kanssa. Opiskelu oli myös hauskaa ja rentoa.
Henna, Espanjan kesälukio 2016

MUU OHJELMA
Vapaa-aikana tutustumme toisiimme ja espanjalaiseen elämänmenoon yhdessä paikallisten kavereidemme kanssa, teemme retkiä lähiseudun kulttuurikohteisiin sekä tutustumme Valladolidin historiaan ja kulttuuriin erilaisten aktiviteettien avulla. Lisäksi kesälukion aikana tutustutaan yhden päivän ajan Madridiin.

KESÄLUKION REHTORI
Kieltenopettaja Paz Sanz

JÄRJESTÄJÄT
Kesälukioseura ja I.E.S. Condesa Eylo Alfonso -lukio. Suomalainen matkanjohtaja-opettaja FM Hanna Rajala matkustaa ryhmän mukana.

KURSSIPAIKKA
I.E.S. Condesa Eylo Alfonso -lukio, Valladolid,

TIEDUSTELUT
Kesälukioseura, puh. 09 686 0770, toimisto@kesalukioseura.fi

KESÄLUKIOON HAKEMINEN
Täytä sähköinen hakulomake 31.3. mennessä.
Lähetä samalla esittelykirje itsestäsi osoitteeseen toimisto@kesalukioseura.fi, jossa kerrot harrastuksistasi ja kiinnostuksestasi espanjan kieltä kohtaan. Hyväksytyille järjestetään ennakkotapaaminen, josta ilmoitetaan kirjallisesti myöhemmin.

OSALLISTUMISMAKSU
800 € (sis. matkat, ryhmälento Helsinki–Valladolid, majoitus ja ylläpito, retket ja ryhmämatkavakuutus)